Lajmerime.com
Publikoni lajmerimin tuaj

AUREOLA OFRON KURSE PROFESIONALE PЁR STILIM DHE RROBAQEPSI

200.00 Euro €
Rrobaqepesi 05/05/2019 240

Përshkrim

Filluan regjistrimet për kurse rrobaqepsie në organizatën Aureola.
Për informacion të detajuar dërgoni e-mail tek [email protected] ose kontaktoni në
Celular: 044 502 578 ose 044 282 981
Ju Falenderojmë!
Send Message
Informata të dobishme
  • Shmangni mashtrimet duke vepruar në nivel lokal ose duke paguar me PayPal
  • Asnjëherë mos paguani me Western Union, Moneygram ose shërbime të tjera anonime të pagesave
  • Mos blini ose shitni jashtë vendit tuaj. Mos pranoni kontrollon me turp nga jashtë vendit tuaj
  • Kjo faqe nuk merret me asnje transfere, dhe nuk merr pagesa, dergesa, transeferime te garantuara, të ofrojnë shërbime ruajtje, apo ofertë \ "për mbrojtjen e blerësit " ose \ "e certifikimit shitësi "