Lajmerime.com
Publikoni lajmerimin tuaj

Super Cmim! Ap 2+1, 74000 E, Ali Demi

74000.00 Euro €

Përshkrim

Apartament 2+1, me sipërfaqe 101 m2, i orientuar në Perëndim dhe Veri. Në hyrje përvijohet një korridor linear, në të cilin renditen tualeti, dhoma matrimoniale, ajo e fëmijëve dhe duke përfunduar në ambientin e ditës me llozhën e apartamentit. Çarjet e shumta dhe orientimi i dyfishtë e ndriçojnë dhe ajërosin më së miri apartamentin. Dhoma matrimoniale ka në brendësi të saj një tualet të dytë duke lehtësuar dhe përmirësuar ndjeshëm jetesën në apartament. Send Message
Informata të dobishme
  • Shmangni mashtrimet duke vepruar në nivel lokal ose duke paguar me PayPal
  • Asnjëherë mos paguani me Western Union, Moneygram ose shërbime të tjera anonime të pagesave
  • Mos blini ose shitni jashtë vendit tuaj. Mos pranoni kontrollon me turp nga jashtë vendit tuaj
  • Kjo faqe nuk merret me asnje transfere, dhe nuk merr pagesa, dergesa, transeferime te garantuara, të ofrojnë shërbime ruajtje, apo ofertë \ "për mbrojtjen e blerësit " ose \ "e certifikimit shitësi "