Lajmerime.com
Publikoni lajmerimin tuaj

Ofroj 100€ për vajzë 18 vjeç

100.00 Euro €

Përshkrim

Jam një djalë 33 vjecar i paraqitshem serioz dhe i pastër. Ofroj 100 euro për një orë me një vajzë tek 18 vjeç. Kush është e interesuar të më kontaktoj përmes modulit. Send Message
Informata të dobishme
  • Shmangni mashtrimet duke vepruar në nivel lokal ose duke paguar me PayPal
  • Asnjëherë mos paguani me Western Union, Moneygram ose shërbime të tjera anonime të pagesave
  • Mos blini ose shitni jashtë vendit tuaj. Mos pranoni kontrollon me turp nga jashtë vendit tuaj
  • Kjo faqe nuk merret me asnje transfere, dhe nuk merr pagesa, dergesa, transeferime te garantuara, të ofrojnë shërbime ruajtje, apo ofertë \ "për mbrojtjen e blerësit " ose \ "e certifikimit shitësi "