Lajmerime.com
Publikoni lajmerimin tuaj

Puppies angleze Bulldog në dispozicion

300.00 Euro €
Kafshe shtepiake 18/05/2019 67

Përshkrim

Ata janë meshkuj dhe femra. Ata dorëzohen çdo kohë që dëshironi. Puppies janë të gjithë të vaksinuar, dewormed dhe microchipped, pas ndarjes, nën mbikëqyrjen e veterinerëve tanë. Puppies tona janë tamed mirë dhe do të bëjë një shok të mirë në shtëpinë tuaj.
Informata të dobishme
  • Shmangni mashtrimet duke vepruar në nivel lokal ose duke paguar me PayPal
  • Asnjëherë mos paguani me Western Union, Moneygram ose shërbime të tjera anonime të pagesave
  • Mos blini ose shitni jashtë vendit tuaj. Mos pranoni kontrollon me turp nga jashtë vendit tuaj
  • Kjo faqe nuk merret me asnje transfere, dhe nuk merr pagesa, dergesa, transeferime te garantuara, të ofrojnë shërbime ruajtje, apo ofertë \ "për mbrojtjen e blerësit " ose \ "e certifikimit shitësi "