Lajmerime.com
Publikoni lajmerimin tuaj

Mercedes-Benz  G 400 CDI 2001

3000.00 Euro €
Vetura,gjejmakina 30/05/2019 349

Përshkrim

Mercedes-Benz  G 400 CDI 2001
Air Conditioning
Electric vend m. Memory
bord kompjuter
ngrohës brendshme
aliazh të lehta. verë rims
aliazh të lehta. rim dimrit
232838 km
për më shumë saktësi dua që ju të më kontaktoni me e-mail.
[email protected]

Falemnderit.
Informata të dobishme
  • Shmangni mashtrimet duke vepruar në nivel lokal ose duke paguar me PayPal
  • Asnjëherë mos paguani me Western Union, Moneygram ose shërbime të tjera anonime të pagesave
  • Mos blini ose shitni jashtë vendit tuaj. Mos pranoni kontrollon me turp nga jashtë vendit tuaj
  • Kjo faqe nuk merret me asnje transfere, dhe nuk merr pagesa, dergesa, transeferime te garantuara, të ofrojnë shërbime ruajtje, apo ofertë \ "për mbrojtjen e blerësit " ose \ "e certifikimit shitësi "