Lajmerime.com
Publikoni lajmerimin tuaj

Cerchiamo web designers e copywriter

500.00 Euro €
Informatike & IT 09/06/2019 106

Përshkrim

Per prossima apertura a Durres cerchiamo n°2 web designer e n° 3 copywriter.

Richiesto ottimo Italiano.

Inviare curriculum con foto e riferimento N° di whatsapp
Informata të dobishme
  • Shmangni mashtrimet duke vepruar në nivel lokal ose duke paguar me PayPal
  • Asnjëherë mos paguani me Western Union, Moneygram ose shërbime të tjera anonime të pagesave
  • Mos blini ose shitni jashtë vendit tuaj. Mos pranoni kontrollon me turp nga jashtë vendit tuaj
  • Kjo faqe nuk merret me asnje transfere, dhe nuk merr pagesa, dergesa, transeferime te garantuara, të ofrojnë shërbime ruajtje, apo ofertë \ "për mbrojtjen e blerësit " ose \ "e certifikimit shitësi "