Lajmerime.com
Publikoni lajmerimin tuaj

cerco segretaria

300.00 Euro €
Oferta Pune 09/06/2019 111

Përshkrim

sarò a Durazzo dal 17 al 24 luglio e avrò bisogno di una segretaria che parla correttamente l'italiano.

Stipendio per 1 settimana di € 300

inviare curriculum e n° di whatsapp

cerco segretaria dal 17 al 24 luglio 2019
Informata të dobishme
  • Shmangni mashtrimet duke vepruar në nivel lokal ose duke paguar me PayPal
  • Asnjëherë mos paguani me Western Union, Moneygram ose shërbime të tjera anonime të pagesave
  • Mos blini ose shitni jashtë vendit tuaj. Mos pranoni kontrollon me turp nga jashtë vendit tuaj
  • Kjo faqe nuk merret me asnje transfere, dhe nuk merr pagesa, dergesa, transeferime te garantuara, të ofrojnë shërbime ruajtje, apo ofertë \ "për mbrojtjen e blerësit " ose \ "e certifikimit shitësi "