Lajmerime.com
Publikoni lajmerimin tuaj

Puppers Pomeranian mirë të trajnuar

225.00 Euro €
Kafshe shtepiake 11/06/2019 98

Përshkrim

Puppers pomeranez mirë të trajnuar mirë në kërkim në shtëpi të reja. Janë 12 javë të vjetra, të vaksinuara, të përditësuara në të shtëna me temperament të mirë. Kontaktoni për më shumë detaje që kanë të bëjnë me miratimin.
Informata të dobishme
  • Shmangni mashtrimet duke vepruar në nivel lokal ose duke paguar me PayPal
  • Asnjëherë mos paguani me Western Union, Moneygram ose shërbime të tjera anonime të pagesave
  • Mos blini ose shitni jashtë vendit tuaj. Mos pranoni kontrollon me turp nga jashtë vendit tuaj
  • Kjo faqe nuk merret me asnje transfere, dhe nuk merr pagesa, dergesa, transeferime te garantuara, të ofrojnë shërbime ruajtje, apo ofertë \ "për mbrojtjen e blerësit " ose \ "e certifikimit shitësi "