Lajmerime.com
Publikoni lajmerimin tuaj

Të dashur dashamirë të Bengalit!

250.00 Euro €
Kafshe shtepiake 11/06/2019 36

Përshkrim

Ne kemi përsëri adorable kittens të mëdha të pastërta Bengal për dashuri: dy kotele dhe dy tomcats !!! Kittens kanë lindur më 03.03.19 dhe janë në dispozicion tani. Gjithkush ka një model të mrekullueshëm që po bëhet gjithnjë e më e bukur ditë pas dite. Ju keni qenë vaksinuar për herë të dytë, i shqyer shumë herë dhe i shëndetshëm. Ëmbëlsi vijnë nga një hobi i dashur. Të vegjlit janë të gjithë shumë të ëmbël, të gjallë, të buta dhe të lidhura me njerëzit. Kittens tona jetojnë dhe rriten me ne në shtëpi, janë të mirë socializuar, absolutisht shtëpi thyer dhe e dimë që në fillim të gjitha zhurmat e përditshme. Prindërit vijnë nga një linjë kriminale ndërkombëtare dhe janë shumë të shëndetshme.
Informata të dobishme
  • Shmangni mashtrimet duke vepruar në nivel lokal ose duke paguar me PayPal
  • Asnjëherë mos paguani me Western Union, Moneygram ose shërbime të tjera anonime të pagesave
  • Mos blini ose shitni jashtë vendit tuaj. Mos pranoni kontrollon me turp nga jashtë vendit tuaj
  • Kjo faqe nuk merret me asnje transfere, dhe nuk merr pagesa, dergesa, transeferime te garantuara, të ofrojnë shërbime ruajtje, apo ofertë \ "për mbrojtjen e blerësit " ose \ "e certifikimit shitësi "