Lajmerime.com
Publikoni lajmerimin tuaj

Chihuahua i mrekullueshëm mashkull dhe femër

300.00 Euro €
Kafshe shtepiake 11/06/2019 21

Përshkrim

Një Zuckerschnuten vërtetë i vogël, 6 muaj dhe një i ri 14 muaj (tashmë është i aftë për mbarështim dhe PL 0/0 ekzaminuar, merle free testuar, carrier hollim, rreth 2kg) janë në kërkim për dozë të re <3

Të dy prindërit janë të aftë për mbarështim dhe PL 0/0.

Minj të vegjël janë anëtarë të plotë të familjes, ata i njohin fëmijët, macet, qentë dhe ndoshta shumë dashuri!

Mouse pak është një garanci për familjet dhe veprimet :-)

Informata të dobishme
  • Shmangni mashtrimet duke vepruar në nivel lokal ose duke paguar me PayPal
  • Asnjëherë mos paguani me Western Union, Moneygram ose shërbime të tjera anonime të pagesave
  • Mos blini ose shitni jashtë vendit tuaj. Mos pranoni kontrollon me turp nga jashtë vendit tuaj
  • Kjo faqe nuk merret me asnje transfere, dhe nuk merr pagesa, dergesa, transeferime te garantuara, të ofrojnë shërbime ruajtje, apo ofertë \ "për mbrojtjen e blerësit " ose \ "e certifikimit shitësi "