Lajmerime.com
Publikoni lajmerimin tuaj

Udhtim ne korik 10 dit + ndihm ekonomike

Kontrolloni me shitësin

Përshkrim

Kerkoj nje vajz ,Mund edhe 2 shoce ska problem per pushim veres 10 dit ne Bregdetin shqiptar Ose mal te zij ose ne turqi . 10 dit
+ Ndihm ekonmike pervec shpezinmeve qe do kalojm bashk 10 dit me shkurani dhe flasim me detalisht
Flm Send Message
Informata të dobishme
  • Shmangni mashtrimet duke vepruar në nivel lokal ose duke paguar me PayPal
  • Asnjëherë mos paguani me Western Union, Moneygram ose shërbime të tjera anonime të pagesave
  • Mos blini ose shitni jashtë vendit tuaj. Mos pranoni kontrollon me turp nga jashtë vendit tuaj
  • Kjo faqe nuk merret me asnje transfere, dhe nuk merr pagesa, dergesa, transeferime te garantuara, të ofrojnë shërbime ruajtje, apo ofertë \ "për mbrojtjen e blerësit " ose \ "e certifikimit shitësi "