Lajmerime.com
Publikoni lajmerimin tuaj

Kerkojme Te Punesojme Lavazhier

1000000.00 Lek
Oferta Pune 12/06/2019 18

Përshkrim

Kerkojme Te Punesojme Lavazhier Me Experience
Rruga : Ne Fund Te Rruges :Jordan Misja: Sapo Zbret Nga Stacioni I Fundit I Autobuzit
Pagesa:40/60 + % + Siguracione
0697741327
Send Message
Informata të dobishme
  • Shmangni mashtrimet duke vepruar në nivel lokal ose duke paguar me PayPal
  • Asnjëherë mos paguani me Western Union, Moneygram ose shërbime të tjera anonime të pagesave
  • Mos blini ose shitni jashtë vendit tuaj. Mos pranoni kontrollon me turp nga jashtë vendit tuaj
  • Kjo faqe nuk merret me asnje transfere, dhe nuk merr pagesa, dergesa, transeferime te garantuara, të ofrojnë shërbime ruajtje, apo ofertë \ "për mbrojtjen e blerësit " ose \ "e certifikimit shitësi "