Lajmerime.com
Publikoni lajmerimin tuaj

Japim Makina Me Qera Duke Filluar Nga 14 € Dita

14.00 Euro €
Vetura,gjejmakina 12/06/2019 11

Përshkrim

Japim Makina Me Qera Duke Filluar Nga 14 € Dita
Adresa:Rruga”Jordan Misja”
Instagram:select_rental_car
Facbook:Rental car select
cel: 0697741327/0694585410
Send Message
Informata të dobishme
  • Shmangni mashtrimet duke vepruar në nivel lokal ose duke paguar me PayPal
  • Asnjëherë mos paguani me Western Union, Moneygram ose shërbime të tjera anonime të pagesave
  • Mos blini ose shitni jashtë vendit tuaj. Mos pranoni kontrollon me turp nga jashtë vendit tuaj
  • Kjo faqe nuk merret me asnje transfere, dhe nuk merr pagesa, dergesa, transeferime te garantuara, të ofrojnë shërbime ruajtje, apo ofertë \ "për mbrojtjen e blerësit " ose \ "e certifikimit shitësi "