Lajmerime.com
Publikoni lajmerimin tuaj

Apple iPhone XS Max - 512GB - Hapësira gri (e hapur) A2101 (GSM)

500.00 Euro €
Telefona 13/06/2019 92

Përshkrim

Apple iPhone XS Max - 512GB - Hapësira gri (e hapur) A2101 (GSM)

SAMSUNG GALAXY S10 PLUS G975F 128GB E ZBULUAR 4G SMARTPHONE MBAJTUR BRAND NEW

Huawei P30 6 Smartphone | Lexuara | 4G LTE | 6GB | 128GB | Android 6.1 "| Dual-SIMFree

Këto produkte janë krejt të reja, ata vijnë me të plotë
pajisje, ato kurrë nuk kanë qenë të hapura, ato kurrë nuk kanë qenë të prekura ose të përdorura nga askush dhe ende janë vulosur në atë kuti origjinale dhe vjen me 2 vjet garanci ndërkombëtare që do të thotë se ju mund ta përdorni atë kudo në të gjithë botën për 2 vjet pa ndonjë faj dhe 8 muaj politikë të kthimit dhe 7 ditë para mbrapa politikës në qoftë se ju nuk jeni të kënaqur me produktin dhe ju do të merrni paratë tuaja mbrapa në mënyrë të plotë brenda periudhës prej 7 ditësh pa asnjë vonesë.

Ky produkt është ende në dispozicion për shitje

Ju lutemi që blerësit e interesuar të kontaktojnë përsëri
Informata të dobishme
  • Shmangni mashtrimet duke vepruar në nivel lokal ose duke paguar me PayPal
  • Asnjëherë mos paguani me Western Union, Moneygram ose shërbime të tjera anonime të pagesave
  • Mos blini ose shitni jashtë vendit tuaj. Mos pranoni kontrollon me turp nga jashtë vendit tuaj
  • Kjo faqe nuk merret me asnje transfere, dhe nuk merr pagesa, dergesa, transeferime te garantuara, të ofrojnë shërbime ruajtje, apo ofertë \ "për mbrojtjen e blerësit " ose \ "e certifikimit shitësi "