Lajmerime.com
Publikoni lajmerimin tuaj

SUPER CMIM! AP 1+1 TE ALI DEMI, 37000E

37000.00 Euro €

Përshkrim

Apartament 1+1, me sipërfaqe 49.9 m2, i orientuar në Perëndim, me pamje nga rruga unazore e kompleksit, me fushëpamje të papenguar nga ndërtime të tjera. Hyrja e apartamentit të fton në ambientin e ditës, ku në krahun e majtë ndodhet tualeti, ndërsa në krahun tjetër është pozicionuar këndi i gatimit duke vazhduar me tej me këndin e ngrënies e të ndejtjes e duke perfunduar me llozhën, e cila komunikon me ambientin e ditës. Dhoma e gjumit, ka një gjatësi të konsiderueshme duke i lënë hapësirë një garderobe të bollshme.

Send Message
Informata të dobishme
  • Shmangni mashtrimet duke vepruar në nivel lokal ose duke paguar me PayPal
  • Asnjëherë mos paguani me Western Union, Moneygram ose shërbime të tjera anonime të pagesave
  • Mos blini ose shitni jashtë vendit tuaj. Mos pranoni kontrollon me turp nga jashtë vendit tuaj
  • Kjo faqe nuk merret me asnje transfere, dhe nuk merr pagesa, dergesa, transeferime te garantuara, të ofrojnë shërbime ruajtje, apo ofertë \ "për mbrojtjen e blerësit " ose \ "e certifikimit shitësi "