Lajmerime.com
Publikoni lajmerimin tuaj

Ofron punë në hotel

4800.00 Euro €
Oferta Pune 21/06/2019 226

Përshkrim


Menaxhmenti SKYSPRING HOTEL dhe RESORT dëshiron të reklamojë përmes këtij Mediumi që ne jemi duke kërkuar për staf të ri për të mbushur disa nga pozicionet e tij të lira.
Ne po punojmë urgjentisht me punëtorë të rinj që do të funksionojnë në degën tonë të re
këtu në Nju Jork, kompania ka nevojë për punonjës meshkuj dhe femra për të plotësuar kategoritë e ndryshme të vendeve të punës
Hotel Skyspring ka nevojë për rreth 167 punëtorë për të përmbledhur atë që tashmë është regjistruar, sepse shumë punëtorë do të largohen nga kompania në fund të këtij muaji për shkak të skadimit të kontratës së tyre me kompaninë.

Lista e konkurseve për punësim:

1) Menaxheri i Biznesit
2) Menaxher i Biznesit Associate
3) Menaxheri i Marketingut
4) inxhinier civil
5) Menaxheri i Marketingut Associate
6) Chef De Partie
7) Elektronikë dhe Inxhinier Teknik
8) Elektronikë dhe inxhinier rrjeti
9) Ruajtësit e dyqaneve
10) Mësues / kujdestarë
11) Inxhinier i Telekomunikacionit
12) Zyrtari i Llogarisë
13) Mbikëqyrësi i Desk Desk
14) Menaxheri i Ushqimeve dhe Pijeve
15) Zyrtar për Marrëdhëniet me Konsumatorët
16) Ekzekutiv i Shtëpisë / Ndihmës
17) Zyra e Frontit / Marrëdhëniet me Vizitorët
18) Ekzekutiv / Menaxher
19) Menaxheri i Travel Desk
20) Asst Manager / F & B
21) Zyrtari i Llogarisë
22) Asistent i Zyrës
23) Zyrtari i Llogarisë
24) Infermierja e stafit
25) Asistent i Zyrës
26) Hidraulik
27) Koordinator i Projektit
28) Surveyor Sasia
29) Menaxher i Marrëdhënieve me të Rinj
30) Inxhinierët elektrikë / elektronikë
31) Menaxheri i Administratës Associate
32) Menaxheri i Ngjarjeve
33) Menaxheri i shitjes dhe marketingut / Asistent
34) Menaxher i Asistentit të Restorantit
35) Menaxheri i Financave
36) Sekretari
37) Menaxhere e Financave të Bashkëpunëtorëve
38) Menaxher i Lartë i Marrëdhënieve
39) Ekzekutiv / Master Chef
40) Mirëmbajtje dhe Inxhinier Teknik
41) Mirëmbajtja dhe Inxhinieri Teknik (Opcioni Mekanike)
42) Mirëmbajtja dhe Inxhinier Teknik (Opsion elektrik)
43) Shërbëtor i Dhomës
44) Inxhinier Mekanike
45) Menaxher i Lavanderi
46) Asistente Mjekesore
47) Zyrtar i Sigurisë
48) Zyrtari Kryesor i Sigurisë
49) Menaxheri i Shitore / mbajtësi
50) Kamarier / Kameriere
51) Pjesëmarrës në Bar
52) Mbikëqyrësit e Magazinave
53) Mjek i stërvitjes dhe trajner
54) Instruktorët e notimit
55) Përkthyes
56) pastrues,
57) Udhëheqës i ekipit
58) analiza e biznesit
59) Zyrtar për marrëdhënie me publikun
60) Recepsionist
61) Kontabilist
62) Shoferët
63) Shoferi i kamionëve të magazinës
64) Operatorët e kompjuterave
65) Inxhiniere e Kompjuterit
66) Stafi i IT
67) Web Developer
68) Përfaqësuesi i hotelit
69) masazhiste.

Shënim: Aplikantët e kualifikuar duhet të kenë pasaportë të vlefshme, minimale
e mbajtësit të certifikatës së shkollës së mesme, mosha e kufizuar 20 vjeç e lart. me mirësi
dërgoni CV-në tuaj të tanishme / Resume dhe letër aplikimi në formatin Micro Soft
duke deklaruar pozicionin e veçantë ku do të dëshironit të dilni në Hotel Skyspring

Email: [email protected]
Adresa në internet: skyspringhotel.com/
Informata të dobishme
  • Shmangni mashtrimet duke vepruar në nivel lokal ose duke paguar me PayPal
  • Asnjëherë mos paguani me Western Union, Moneygram ose shërbime të tjera anonime të pagesave
  • Mos blini ose shitni jashtë vendit tuaj. Mos pranoni kontrollon me turp nga jashtë vendit tuaj
  • Kjo faqe nuk merret me asnje transfere, dhe nuk merr pagesa, dergesa, transeferime te garantuara, të ofrojnë shërbime ruajtje, apo ofertë \ "për mbrojtjen e blerësit " ose \ "e certifikimit shitësi "