Lajmerime.com
Publikoni lajmerimin tuaj

Ekspozitor për shitje

20000.00 Lek
Te ndryshme 24/06/2019 24

Përshkrim

Ofrohet për shitje ekspozitor.

Ekspozitori është në gjendje shumë të mirë pune dhe mund të përdoret për lloje të ndryshme biznesesh.

Send Message
Informata të dobishme
  • Shmangni mashtrimet duke vepruar në nivel lokal ose duke paguar me PayPal
  • Asnjëherë mos paguani me Western Union, Moneygram ose shërbime të tjera anonime të pagesave
  • Mos blini ose shitni jashtë vendit tuaj. Mos pranoni kontrollon me turp nga jashtë vendit tuaj
  • Kjo faqe nuk merret me asnje transfere, dhe nuk merr pagesa, dergesa, transeferime te garantuara, të ofrojnë shërbime ruajtje, apo ofertë \ "për mbrojtjen e blerësit " ose \ "e certifikimit shitësi "