Lajmerime.com
Publikoni lajmerimin tuaj

Multi paisje fitnesi (Me shume perdorime)

350.00 Euro €

Përshkrim

Vegel me shume perdorime she ç'eshte me e rendesishme nuk ka pesha por funksionon me disa shufra qe jane rrezistente dhe eshte shume e kerkuar . Shikoni fotot dhe ishtrimet qe mund ti perdorni me kete vegel. ( Made in usa)
Informata të dobishme
  • Shmangni mashtrimet duke vepruar në nivel lokal ose duke paguar me PayPal
  • Asnjëherë mos paguani me Western Union, Moneygram ose shërbime të tjera anonime të pagesave
  • Mos blini ose shitni jashtë vendit tuaj. Mos pranoni kontrollon me turp nga jashtë vendit tuaj
  • Kjo faqe nuk merret me asnje transfere, dhe nuk merr pagesa, dergesa, transeferime te garantuara, të ofrojnë shërbime ruajtje, apo ofertë \ "për mbrojtjen e blerësit " ose \ "e certifikimit shitësi "