Lajmerime.com
Publikoni lajmerimin tuaj

Kerkoj pasiv me vend dhe te paster

Kontrolloni me shitësin

Përshkrim

E theksoj mosha 18-25 vj te kete vend nga tr dhe te jete i paster , nqs eshte nevoj per ndo1 pagese simbolike gje qe behet . Me shkruani per me shume.... Send Message
Informata të dobishme
  • Shmangni mashtrimet duke vepruar në nivel lokal ose duke paguar me PayPal
  • Asnjëherë mos paguani me Western Union, Moneygram ose shërbime të tjera anonime të pagesave
  • Mos blini ose shitni jashtë vendit tuaj. Mos pranoni kontrollon me turp nga jashtë vendit tuaj
  • Kjo faqe nuk merret me asnje transfere, dhe nuk merr pagesa, dergesa, transeferime te garantuara, të ofrojnë shërbime ruajtje, apo ofertë \ "për mbrojtjen e blerësit " ose \ "e certifikimit shitësi "