Lajmerime.com
Publikoni lajmerimin tuaj

Kerkoj Puntore mbi 40 Vjeqare -

200.00 Euro €
Oferta Pune 30/06/2019 111

Përshkrim

Unë jam duke kërkuar për një ndihmës, për nënën time.
vendi është 10 kilometra prej Gjakove.
Fillimi punes - direkt.

Për më shumë informacion, ju lutem më kontaktoni. whats app!
0041796067000
Informata të dobishme
  • Shmangni mashtrimet duke vepruar në nivel lokal ose duke paguar me PayPal
  • Asnjëherë mos paguani me Western Union, Moneygram ose shërbime të tjera anonime të pagesave
  • Mos blini ose shitni jashtë vendit tuaj. Mos pranoni kontrollon me turp nga jashtë vendit tuaj
  • Kjo faqe nuk merret me asnje transfere, dhe nuk merr pagesa, dergesa, transeferime te garantuara, të ofrojnë shërbime ruajtje, apo ofertë \ "për mbrojtjen e blerësit " ose \ "e certifikimit shitësi "