Lajmerime.com
Publikoni lajmerimin tuaj

Ambient biznesi me qira në Pedonale.

50000.00 Lek
Dyqane 08/07/2019 6

Përshkrim

Sun Real Estate ofron me qira një ambient biznesi me sipërfaqe 20.3 m² të ndodhur në katin e dytë në një ndër zonat më të favorshme të Shkodrës, në Pedonale.
Ambienti ka në shfrytëzim edhe një sallë mbledhjesh me sipërfaqe 28.5 m².
Janë të përfshira në çmimin e qirasë shërbime si: interneti, telefoni, energjia elektrike, tatimi mbi burimin, shërbimi higjeno-sanitar.
Ambienti është i pajisur me kondicioner.

Send Message
Informata të dobishme
  • Shmangni mashtrimet duke vepruar në nivel lokal ose duke paguar me PayPal
  • Asnjëherë mos paguani me Western Union, Moneygram ose shërbime të tjera anonime të pagesave
  • Mos blini ose shitni jashtë vendit tuaj. Mos pranoni kontrollon me turp nga jashtë vendit tuaj
  • Kjo faqe nuk merret me asnje transfere, dhe nuk merr pagesa, dergesa, transeferime te garantuara, të ofrojnë shërbime ruajtje, apo ofertë \ "për mbrojtjen e blerësit " ose \ "e certifikimit shitësi "