Lajmerime.com
Publikoni lajmerimin tuaj

Kërkojë një femër/grua për lidhje serioze/martesë 40-50 vkeqe

Kontrolloni me shitësin
Zemer e vetmuar 09/07/2019 149

Përshkrim

Kërkojë një grua për lidhje serioze, që me shpresë të përfundojë me martesë! Të jetë e bukurë, e emancipuar me edukim të lartë dhe me të kaluar të pastër. Unë kam kaluar pesdhjetat, jamë i vejë i pashëm, ekonomikisht stabilë, jetoj në Gjilan, Kosovë. Kontakti nëpërmes modulit këtu në fillim me foto dhe biografi të shkurtër e mandej mundemi të takohemi nëse kemi preferansa të ngjajshme.
Informata të dobishme
  • Shmangni mashtrimet duke vepruar në nivel lokal ose duke paguar me PayPal
  • Asnjëherë mos paguani me Western Union, Moneygram ose shërbime të tjera anonime të pagesave
  • Mos blini ose shitni jashtë vendit tuaj. Mos pranoni kontrollon me turp nga jashtë vendit tuaj
  • Kjo faqe nuk merret me asnje transfere, dhe nuk merr pagesa, dergesa, transeferime te garantuara, të ofrojnë shërbime ruajtje, apo ofertë \ "për mbrojtjen e blerësit " ose \ "e certifikimit shitësi "