Lajmerime.com
Publikoni lajmerimin tuaj

RUAJME OBJEKTE

falas
Oferta 09/07/2019 50

Përshkrim

Ju ofrojme ruajtje te objekteve,bizneseve, vilave etj, me roje, me kamera e sinjale alarmi, ne cdo zone te Tiranes me cmimet me te ulta te tregut. Jemi polici private me pervoje te gjate.cel 0685146423
Informata të dobishme
  • Shmangni mashtrimet duke vepruar në nivel lokal ose duke paguar me PayPal
  • Asnjëherë mos paguani me Western Union, Moneygram ose shërbime të tjera anonime të pagesave
  • Mos blini ose shitni jashtë vendit tuaj. Mos pranoni kontrollon me turp nga jashtë vendit tuaj
  • Kjo faqe nuk merret me asnje transfere, dhe nuk merr pagesa, dergesa, transeferime te garantuara, të ofrojnë shërbime ruajtje, apo ofertë \ "për mbrojtjen e blerësit " ose \ "e certifikimit shitësi "