Lajmerime.com
Publikoni lajmerimin tuaj

Greqi, ofroj vend pune Pastrues / Pastruese / Punetor Hotelerie

Kontrolloni me shitësin
Oferta Pune 10/07/2019 337

Përshkrim

Kompani Greke që ofron shërbime të pastrimit, higjienës dhe mirëmbajtjes në zyra, spitale, hotele,fabrika,
dyqane që kërkojnë të rekrutojnë për punësim të drejtpërdrejtë:Pastrues / Pastruese / Punetor Hotelerie
për punësim të përhershëm / me orar të pjesshëm, në Athinë dhe në mbarë Greqinë.
Falas ushqimin edhe dhomen e gjumit per punet ne Hotele Greke.

Përgjegjësitë:
Përgjegjësitë përfshijnë, por nuk kufizohen në këto që vijojnë:
Organizimi dhe pastrimi i të gjitha fushave të përgjegjësisë që ai ndërmerr
Mbajini inventarët siç duhet
Prania tipike dhe bashkëpunimi me të gjithë anëtarët e stafit.
Pastrim,mirëmbajtje, grumbullimi i plehrave, dezinfektimi i objekteve sanitare.
Kualifikimet e kërkuara
Aftësitë e komunikimit në Greqisht/Leje Qendrimi ne Greqi
Shpejtësia dhe vëmendja në detaje
Jini serioz në punën tuaj, tipike në kohën.
Ofrojme
Pune te regullt ne Athine edhe gjithe Greqine.
Falas ushqimin edhe dhomen e gjumit per punet ne Hotele.
Paga sipas ligjit grek edhe sigurim shendetesor/pension.
Kontaktoni:Tel 0030 6982392863 edhe 00355 699468773
Email:[email protected]
Informata të dobishme
  • Shmangni mashtrimet duke vepruar në nivel lokal ose duke paguar me PayPal
  • Asnjëherë mos paguani me Western Union, Moneygram ose shërbime të tjera anonime të pagesave
  • Mos blini ose shitni jashtë vendit tuaj. Mos pranoni kontrollon me turp nga jashtë vendit tuaj
  • Kjo faqe nuk merret me asnje transfere, dhe nuk merr pagesa, dergesa, transeferime te garantuara, të ofrojnë shërbime ruajtje, apo ofertë \ "për mbrojtjen e blerësit " ose \ "e certifikimit shitësi "