Lajmerime.com
Publikoni lajmerimin tuaj

Iqos 2.4

6500.00 Lek
Riparime 10/07/2019 21

Përshkrim

Shitet Iqos 2.4 jo më shumë se 1 muaj i përdor me çmim të arsyeshëm
Për më shumë informacion tel 0682807666 Send Message
Informata të dobishme
  • Shmangni mashtrimet duke vepruar në nivel lokal ose duke paguar me PayPal
  • Asnjëherë mos paguani me Western Union, Moneygram ose shërbime të tjera anonime të pagesave
  • Mos blini ose shitni jashtë vendit tuaj. Mos pranoni kontrollon me turp nga jashtë vendit tuaj
  • Kjo faqe nuk merret me asnje transfere, dhe nuk merr pagesa, dergesa, transeferime te garantuara, të ofrojnë shërbime ruajtje, apo ofertë \ "për mbrojtjen e blerësit " ose \ "e certifikimit shitësi "