Lajmerime.com
Publikoni lajmerimin tuaj

Ambiente zyrash për shitje në rrugën "Vaso Kadia".

Kontrolloni me shitësin
Zyra 11/07/2019 31

Përshkrim

Sun Real Estate ofron për shitje ambiente zyrash të ndodhura në rrugën "Vaso Kadia", pranë Fakultetit të Juridikut.

Ambientet ndodhet në katin e katërt dhe kanë përkatësisht sipërfaqe 52 m², 22 m² dhe 34 m².

Ofrojnë mundësi shfrytëzimi si zyra apo salla konferencash.

Ambientet janë të shtruara me pllaka dhe kanë vetratë xhami.

Gjithashtu ambientet do të pajisen me kodnicioner dhe perde.

Send Message
Informata të dobishme
  • Shmangni mashtrimet duke vepruar në nivel lokal ose duke paguar me PayPal
  • Asnjëherë mos paguani me Western Union, Moneygram ose shërbime të tjera anonime të pagesave
  • Mos blini ose shitni jashtë vendit tuaj. Mos pranoni kontrollon me turp nga jashtë vendit tuaj
  • Kjo faqe nuk merret me asnje transfere, dhe nuk merr pagesa, dergesa, transeferime te garantuara, të ofrojnë shërbime ruajtje, apo ofertë \ "për mbrojtjen e blerësit " ose \ "e certifikimit shitësi "