Lajmerime.com
Publikoni lajmerimin tuaj

2kCompany

350.00 Euro €
Oferta Pune 23/07/2019 118

Përshkrim

2kCompany Kerkon Staff .
Njohes mjaft te mire te gjuhes italiane e shkruar dhe e folur . (Jo Call-Center)

Tel : +355684376576
Informata të dobishme
  • Shmangni mashtrimet duke vepruar në nivel lokal ose duke paguar me PayPal
  • Asnjëherë mos paguani me Western Union, Moneygram ose shërbime të tjera anonime të pagesave
  • Mos blini ose shitni jashtë vendit tuaj. Mos pranoni kontrollon me turp nga jashtë vendit tuaj
  • Kjo faqe nuk merret me asnje transfere, dhe nuk merr pagesa, dergesa, transeferime te garantuara, të ofrojnë shërbime ruajtje, apo ofertë \ "për mbrojtjen e blerësit " ose \ "e certifikimit shitësi "