Lajmerime.com
Publikoni lajmerimin tuaj

Wire Fox Terrier

Kontrolloni me shitësin
Kafshe shtepiake 25/07/2019 32

Përshkrim

Country, Registry:Serbia
Breed : Wire Fox Terrier
Sex : Female and Male
Born: 02.07.2019
For Sale Wirehaired fox terrier puppies phenomenal breeding , professional nourished
Father : Astor 2PRM , 3CAC, 1CACIB( Danfox Fernando , Kevin VDSchonen Berger , Dominator Fekete Domino , Agria True Love , Cassarnon Maximus.... )
Mother; Neva of Blue Killarny(Jeep of Blue Killarny ,Cyriuss of Blue Killarny, Oksana of Blue Killarney ,Titan Chezh Tarvan ,Excalibur van Foliny Home , Cherry z Benkovského kopce....)for all information +381659477469
Informata të dobishme
  • Shmangni mashtrimet duke vepruar në nivel lokal ose duke paguar me PayPal
  • Asnjëherë mos paguani me Western Union, Moneygram ose shërbime të tjera anonime të pagesave
  • Mos blini ose shitni jashtë vendit tuaj. Mos pranoni kontrollon me turp nga jashtë vendit tuaj
  • Kjo faqe nuk merret me asnje transfere, dhe nuk merr pagesa, dergesa, transeferime te garantuara, të ofrojnë shërbime ruajtje, apo ofertë \ "për mbrojtjen e blerësit " ose \ "e certifikimit shitësi "