Lajmerime.com
Publikoni lajmerimin tuaj

Sherbime Psikologjike -Hap pas Hapi- Berat

1000.00 Lek

Përshkrim

Për të gjithë dashamirësit e psikologjisë, për të gjithë ata që duan të ndajnë një problem personal, familjar dhe shoqëror. Për të gjithë ata që kërkojnë këndveshtrim të ri mbi jetën e tyre ose do i'u duhet të pajtohen me faktin e të pa ndryshueshmes........Sherbimet kryhen ne zyre komode dhe ne konfidencialitet te plote.
Bashkohuni ne.....
https://www.facebook.com/Psikologu-Juaj-641399542871585/…
ose kontakt ne WhatsApp ose Viber 068 33 22 033
Informata të dobishme
  • Shmangni mashtrimet duke vepruar në nivel lokal ose duke paguar me PayPal
  • Asnjëherë mos paguani me Western Union, Moneygram ose shërbime të tjera anonime të pagesave
  • Mos blini ose shitni jashtë vendit tuaj. Mos pranoni kontrollon me turp nga jashtë vendit tuaj
  • Kjo faqe nuk merret me asnje transfere, dhe nuk merr pagesa, dergesa, transeferime te garantuara, të ofrojnë shërbime ruajtje, apo ofertë \ "për mbrojtjen e blerësit " ose \ "e certifikimit shitësi "