Lajmerime.com
Publikoni lajmerimin tuaj

Pay for girls feet

50.00 Euro €
Per femije 30/07/2019 79

Përshkrim

I just pay for lick feet, only feet nothing else, contact me on WhatsApp for more info vlore or sarande
Whatsapp +5521971117991
Informata të dobishme
  • Shmangni mashtrimet duke vepruar në nivel lokal ose duke paguar me PayPal
  • Asnjëherë mos paguani me Western Union, Moneygram ose shërbime të tjera anonime të pagesave
  • Mos blini ose shitni jashtë vendit tuaj. Mos pranoni kontrollon me turp nga jashtë vendit tuaj
  • Kjo faqe nuk merret me asnje transfere, dhe nuk merr pagesa, dergesa, transeferime te garantuara, të ofrojnë shërbime ruajtje, apo ofertë \ "për mbrojtjen e blerësit " ose \ "e certifikimit shitësi "