Lajmerime.com
Publikoni lajmerimin tuaj

Tokë për shitje në Tepe

Kontrolloni me shitësin

Përshkrim

Sun Real Estate ofron për shitje një tokë të ndodhur në Tepe.

Toka ka një sipërfaqe prej 802 m² dhe ndodhet buzë rrugës kryesore.

Prona gëzon dokumentacion të rregullt pronësie.

Send Message
Informata të dobishme
  • Shmangni mashtrimet duke vepruar në nivel lokal ose duke paguar me PayPal
  • Asnjëherë mos paguani me Western Union, Moneygram ose shërbime të tjera anonime të pagesave
  • Mos blini ose shitni jashtë vendit tuaj. Mos pranoni kontrollon me turp nga jashtë vendit tuaj
  • Kjo faqe nuk merret me asnje transfere, dhe nuk merr pagesa, dergesa, transeferime te garantuara, të ofrojnë shërbime ruajtje, apo ofertë \ "për mbrojtjen e blerësit " ose \ "e certifikimit shitësi "