Lajmerime.com
Publikoni lajmerimin tuaj

Kerkoj magjistar

Kontrolloni me shitësin

Përshkrim

Per rregullim problem familjar kerkoj magjistar me eksperienc se pari të bisedojm ne Fb gjyshi ido gjyshen. Vetem ata qe kan eksperienc psikologjijr
Informata të dobishme
  • Shmangni mashtrimet duke vepruar në nivel lokal ose duke paguar me PayPal
  • Asnjëherë mos paguani me Western Union, Moneygram ose shërbime të tjera anonime të pagesave
  • Mos blini ose shitni jashtë vendit tuaj. Mos pranoni kontrollon me turp nga jashtë vendit tuaj
  • Kjo faqe nuk merret me asnje transfere, dhe nuk merr pagesa, dergesa, transeferime te garantuara, të ofrojnë shërbime ruajtje, apo ofertë \ "për mbrojtjen e blerësit " ose \ "e certifikimit shitësi "