Lajmerime.com
Publikoni lajmerimin tuaj

Kerkoj femer te shendoshe per kenaqesi te dyanshme

Kontrolloni me shitësin

Përshkrim

Kerkoj femer te shëndoshë me c.. dhe b... per kënaqësi te dyanshme. Pranoj dhe me pagese.
Informata të dobishme
  • Shmangni mashtrimet duke vepruar në nivel lokal ose duke paguar me PayPal
  • Asnjëherë mos paguani me Western Union, Moneygram ose shërbime të tjera anonime të pagesave
  • Mos blini ose shitni jashtë vendit tuaj. Mos pranoni kontrollon me turp nga jashtë vendit tuaj
  • Kjo faqe nuk merret me asnje transfere, dhe nuk merr pagesa, dergesa, transeferime te garantuara, të ofrojnë shërbime ruajtje, apo ofertë \ "për mbrojtjen e blerësit " ose \ "e certifikimit shitësi "