Lajmerime.com
Publikoni lajmerimin tuaj

Seks

Kontrolloni me shitësin

Përshkrim

Nuk e si a eshte marre por vendosa te shkruaj.Jam burre 57 vjqar e qe dukem vital.Keroj vajz.grua per seks.Jam i fjales.mbaj premtimin.kam organin 22 cm.paguaj apo me mire te themi shperblej. Mo hezitoni lajmrohuni
Send Message
Informata të dobishme
  • Shmangni mashtrimet duke vepruar në nivel lokal ose duke paguar me PayPal
  • Asnjëherë mos paguani me Western Union, Moneygram ose shërbime të tjera anonime të pagesave
  • Mos blini ose shitni jashtë vendit tuaj. Mos pranoni kontrollon me turp nga jashtë vendit tuaj
  • Kjo faqe nuk merret me asnje transfere, dhe nuk merr pagesa, dergesa, transeferime te garantuara, të ofrojnë shërbime ruajtje, apo ofertë \ "për mbrojtjen e blerësit " ose \ "e certifikimit shitësi "