Lajmerime.com
Publikoni lajmerimin tuaj

Vetem për seks

Kontrolloni me shitësin

Përshkrim

Jam një djal 22 vjeq jetoj ne kamez kërkoj një vajzë për një lidhje afat shkurtër për kënaqësi bashkë mosha nga 18-25 kush është interesuar tel +355699578226
Informata të dobishme
  • Shmangni mashtrimet duke vepruar në nivel lokal ose duke paguar me PayPal
  • Asnjëherë mos paguani me Western Union, Moneygram ose shërbime të tjera anonime të pagesave
  • Mos blini ose shitni jashtë vendit tuaj. Mos pranoni kontrollon me turp nga jashtë vendit tuaj
  • Kjo faqe nuk merret me asnje transfere, dhe nuk merr pagesa, dergesa, transeferime te garantuara, të ofrojnë shërbime ruajtje, apo ofertë \ "për mbrojtjen e blerësit " ose \ "e certifikimit shitësi "