Lajmerime.com
Publikoni lajmerimin tuaj

Kerkoj ortaker me Kapital per investuar ne blegtori ne veri te Spanjes Galicia

10000.00 Euro €
Partneritet 16/08/2019 95

Përshkrim

Kerkoj ortaker me Kapital per te investuar ne blegtori ne veri te Spanjes Galicia. Te githa kotratat qe do te nenshkruhen dhe firmosen per cdo capital depositado do te behen sipas ligjeve Spanjolle. Intereset parave ndahen sipas fitimeve per aq euro sa fut. Minimumi I lekeve qe mund te investosh eshte 10000 euro. fitimet Jane te konsiderueshme cdo muaj fitimet vijojne nga 800-2000 euro cdo muaj per cdo ortak Kapitalist. Kjo varet sipas punes dhe shitjet.
Kush eshte I interesar te me shkruaj nga ketu. Me le numrin e telefonit dhe ju mar une.
Pershendetje
Informata të dobishme
  • Shmangni mashtrimet duke vepruar në nivel lokal ose duke paguar me PayPal
  • Asnjëherë mos paguani me Western Union, Moneygram ose shërbime të tjera anonime të pagesave
  • Mos blini ose shitni jashtë vendit tuaj. Mos pranoni kontrollon me turp nga jashtë vendit tuaj
  • Kjo faqe nuk merret me asnje transfere, dhe nuk merr pagesa, dergesa, transeferime te garantuara, të ofrojnë shërbime ruajtje, apo ofertë \ "për mbrojtjen e blerësit " ose \ "e certifikimit shitësi "