Lajmerime.com
Publikoni lajmerimin tuaj

Drejtues teknk SHPSF

falas
Sherbime 25/08/2019 45

Përshkrim

Kam license kategoria 1,3A, per Drejtues teknik ne Polici private, dhe pervoje pune. Kush ka nevoje per kete pozicion, ne Tirane, e Durres te flasim. Cel0688798068
Informata të dobishme
  • Shmangni mashtrimet duke vepruar në nivel lokal ose duke paguar me PayPal
  • Asnjëherë mos paguani me Western Union, Moneygram ose shërbime të tjera anonime të pagesave
  • Mos blini ose shitni jashtë vendit tuaj. Mos pranoni kontrollon me turp nga jashtë vendit tuaj
  • Kjo faqe nuk merret me asnje transfere, dhe nuk merr pagesa, dergesa, transeferime te garantuara, të ofrojnë shërbime ruajtje, apo ofertë \ "për mbrojtjen e blerësit " ose \ "e certifikimit shitësi "