Lajmerime.com
Publikoni lajmerimin tuaj

Pegueot 206

Kontrolloni me shitësin
Vetura,gjejmakina 26/08/2019 129

Përshkrim

Benzine/gaz 1.2 2 vjet garanci gazi makina ne gjendje te mire dhe e mbajtur ne nje dore
Informata të dobishme
  • Shmangni mashtrimet duke vepruar në nivel lokal ose duke paguar me PayPal
  • Asnjëherë mos paguani me Western Union, Moneygram ose shërbime të tjera anonime të pagesave
  • Mos blini ose shitni jashtë vendit tuaj. Mos pranoni kontrollon me turp nga jashtë vendit tuaj
  • Kjo faqe nuk merret me asnje transfere, dhe nuk merr pagesa, dergesa, transeferime te garantuara, të ofrojnë shërbime ruajtje, apo ofertë \ "për mbrojtjen e blerësit " ose \ "e certifikimit shitësi "