Lajmerime.com
Publikoni lajmerimin tuaj

PROJEKTET E NDRTIMIT Në Kanada dhe Sh.B.A.

Kontrolloni me shitësin
Oferta Pune 30/08/2019 99

Përshkrim

PROJEKTET E NDRTIMIT Në Kanada dhe Sh.B.A.
Ekipi i Punës në Ndërtim dhe ekipi i nevojshëm.
Wick Buildings ka një histori të pasur mbi 65 vjet në industrinë e Post Frame dhe një reputacion për cilësi dhe integritet. Ky është shansi juaj për t'u bashkuar me Team Wick! Ne po i shtojmë ekipit tonë të ndërtimit me qendër në zonën IA të Wyoming / Cedar Rapids IA. Përvoja pas kornizës është e dëshiruar, si dhe aftësia për të mësuar shpejt, të punoni në mënyrë të sigurt dhe t'i kushtoni vëmendje cilësisë në çdo hap të procesit. Një patentë e vlefshme e shoferit është një avantazh i madh, por nuk është i detyrueshëm. për të aplikuar dërgoni CV në email në __ ([email protected])
Informata të dobishme
  • Shmangni mashtrimet duke vepruar në nivel lokal ose duke paguar me PayPal
  • Asnjëherë mos paguani me Western Union, Moneygram ose shërbime të tjera anonime të pagesave
  • Mos blini ose shitni jashtë vendit tuaj. Mos pranoni kontrollon me turp nga jashtë vendit tuaj
  • Kjo faqe nuk merret me asnje transfere, dhe nuk merr pagesa, dergesa, transeferime te garantuara, të ofrojnë shërbime ruajtje, apo ofertë \ "për mbrojtjen e blerësit " ose \ "e certifikimit shitësi "