Lajmerime.com
Publikoni lajmerimin tuaj

Rekrutimi masiv në Shtetet e Bashkuara

Kontrolloni me shitësin
Oferta Pune 03/09/2019 166

Përshkrim

Rekrutimi masiv në Shtetet e Bashkuara
Kompania jonë e ndërtimit të banimit aktualisht është në një projekt ndërtimi në Kanada, SHBA. SHBA, Afrika dhe Italia dhe aktualisht kanë nevojë për punëtorë ndërtimi për të adresuar disa projekte të ardhshme. Ne ofrojmë trajnim arsimor dhe të sigurt në punë, si dhe mundësi për të përparuar.
Më poshtë janë disa nga pozicionet në dispozicion.
-Engineering
Menaxher ndërtimi ...
-Bo ...
-Electricista. ...
- Punëtor hekuri. ...
- Operator vinçi. ...
- marangoz.
-painter
-Punëtori i konstruktorit
-Teknologjia e Informacionit (IT)
-Sektori i llogaritjes
-Punëtorët e burimeve njerëzore
-Menaxher i dyqanit
Departamenti i Sigurimeve, Rregulluesi i Kërkesave Aktuariale, Dëmi
Kontaktoni me ne:
Dërgoni CV-në tuaj në email ([email protected])
Informata të dobishme
  • Shmangni mashtrimet duke vepruar në nivel lokal ose duke paguar me PayPal
  • Asnjëherë mos paguani me Western Union, Moneygram ose shërbime të tjera anonime të pagesave
  • Mos blini ose shitni jashtë vendit tuaj. Mos pranoni kontrollon me turp nga jashtë vendit tuaj
  • Kjo faqe nuk merret me asnje transfere, dhe nuk merr pagesa, dergesa, transeferime te garantuara, të ofrojnë shërbime ruajtje, apo ofertë \ "për mbrojtjen e blerësit " ose \ "e certifikimit shitësi "