Lajmerime.com
Publikoni lajmerimin tuaj

Gjurmim GPS per makina/motorra

Kontrolloni me shitësin

Përshkrim

Ofrojme sherbim gjurmimi GPS ne kohe reale, per automjete dhe motorra.
Sherbimi baze perfshin :
*Vendosja e pajisjes GPS në mjet + pajisje + abonim 1 vjecar

1.Gjurmimi i mjetit në kohë reale
2.Shpejtësia,Drejtimi dhe Ndalesat e mjeteve
3.Intenerari i ditës ose ditëve të mëparshme
4.Distanca totale (për periudhë të përcaktuar)
5.Pikat e Interesit
6.Geozonat (Alarme nëse mjeti futet dhe del në zona të caktuara nga ju)
7.Lajmerime (Taxat,dokumentat,ndrrimi i vajit dhe filtrave ..etj për secilin mjet)

Per cdo pyetje mos hezitoni te na kontaktoni.
www.gpsob.com
[email protected]
0686662216
Informata të dobishme
  • Shmangni mashtrimet duke vepruar në nivel lokal ose duke paguar me PayPal
  • Asnjëherë mos paguani me Western Union, Moneygram ose shërbime të tjera anonime të pagesave
  • Mos blini ose shitni jashtë vendit tuaj. Mos pranoni kontrollon me turp nga jashtë vendit tuaj
  • Kjo faqe nuk merret me asnje transfere, dhe nuk merr pagesa, dergesa, transeferime te garantuara, të ofrojnë shërbime ruajtje, apo ofertë \ "për mbrojtjen e blerësit " ose \ "e certifikimit shitësi "