Lajmerime.com
Publikoni lajmerimin tuaj

Punët e OIl dhe Rafinerisë së Gazit

Kontrolloni me shitësin
Oferta Pune 06/09/2019 61

Përshkrim

Punët e OIl dhe Rafinerisë së Gazit
Specialistët e Fushës së Gazit, Inc është një kompani e pavarur e shërbimit të gazit me zyra të vendosura në New York dhe Pennsylvania. Marrëdhëniet shembullore të klientit nxisin rritjen dhe prosperitetin tonë. GFS është e përkushtuar të punojë me siguri, të ketë krenari dhe integritet në të gjitha aspektet e punës sonë, dhe të respektojë të gjithë bashkëpunëtorët dhe klientët. Duke vepruar kështu, Q GLLIMI ZERO bëhet i arritshëm. Ndershmëria, inteligjenca dhe angazhimi i njerëzve tanë janë jetike për misionin e GFS. Ne ndajmë krenari në kompani dhe respektojmë kontributin e secilit individ në çdo nivel. Dërgoni CV-në / Jetëshkrimin tuaj në ([email protected])

//Menaxher i Projektit
.. Puna e përgjithshme
..Agjentë të Lands. ...
... Profesionistët e Gjeoshkencës. ...
.. Menaxherët e sigurt. ...
.. Inxhinier i projektimit të tubacionit. ...
.. Operatori i Qendrës së Kontrollit të Gazsjellësit. ...
Inxhinier petrokimik.
.. Shofer shofer.
..Geologist.
..Welder.
..Accountant.
Testuesit mirë. ...
Inxhinier kimik. ...
Gjeologët. ...
Inxhinierë të Naftës. ...
Menaxher rig. ...
Driller Përfundimi. ...
Përgjegjës / mbikëqyrësit. Dikush që ka shumë vite përvojë në këtë fushë, zakonisht e mban këtë pozicion. ...
Konsulent shpimi. Ky pozicion duhet të mbahet nga dikush që është ekspert në çdo aspekt të shpimit.
Titujt e punëve të rigonit të naftës mund të përfshijnë: Njeriu Derrick, njeri sigurie, Driller, Ndihmës Driller, Inxhinier Nën Det, Magazinues, Operator vinçi, Mekanik / Elektrik, Rig Welder, Inxhinier Barge, Rig Medic, pusher Tool ose Mudman. Ndonjëherë njerëzit që punojnë me shumë punë në mashtrime të naftës quhen "roustabout // Për informacion në lidhje me vendin e lirë të punës, dërgoni CV / Resume tuaj në ([email protected])
Informata të dobishme
  • Shmangni mashtrimet duke vepruar në nivel lokal ose duke paguar me PayPal
  • Asnjëherë mos paguani me Western Union, Moneygram ose shërbime të tjera anonime të pagesave
  • Mos blini ose shitni jashtë vendit tuaj. Mos pranoni kontrollon me turp nga jashtë vendit tuaj
  • Kjo faqe nuk merret me asnje transfere, dhe nuk merr pagesa, dergesa, transeferime te garantuara, të ofrojnë shërbime ruajtje, apo ofertë \ "për mbrojtjen e blerësit " ose \ "e certifikimit shitësi "