Lajmerime.com
Publikoni lajmerimin tuaj

Kerkojme punonjese per masazheri. Salon masazherie LUXEVA France

2800.00 Euro €
Masazhe 07/09/2019 65

Përshkrim

Kerkojme punonjese per masazheri. Per ne France
Salon masazherie LUXEVA France
Mude te na kotaktoni ne nr
00 33 7 51 28 36 98
Informata të dobishme
  • Shmangni mashtrimet duke vepruar në nivel lokal ose duke paguar me PayPal
  • Asnjëherë mos paguani me Western Union, Moneygram ose shërbime të tjera anonime të pagesave
  • Mos blini ose shitni jashtë vendit tuaj. Mos pranoni kontrollon me turp nga jashtë vendit tuaj
  • Kjo faqe nuk merret me asnje transfere, dhe nuk merr pagesa, dergesa, transeferime te garantuara, të ofrojnë shërbime ruajtje, apo ofertë \ "për mbrojtjen e blerësit " ose \ "e certifikimit shitësi "