Lajmerime.com
Publikoni lajmerimin tuaj

arkitekt

Kontrolloni me shitësin
Oferta Pune 07/09/2019 33

Përshkrim

arkitekt
Hariri Pontarini Architects (HPA) po e zgjeron ekipin e saj.
Si një firmë arkitekture me shërbim të plotë të përkushtuar për prodhimin e një pune të qëndrueshme me vlera publike dhe vlera të qëndrueshme kulturore, HPA ka krijuar një reputacion në ndërtimin e marrëdhënieve të forta me klientët dhe partnerët e industrisë, si dhe brenda 130 praktikave të saj njerëz.
Dërgoni CV-në tuaj në email ...... [email protected]
Hariri Pontarini Architects (HPA) po e zgjeron ekipin e saj.
Si një firmë arkitekture me shërbim të plotë të përkushtuar për prodhimin e një pune të qëndrueshme me vlera publike dhe vlera të qëndrueshme kulturore, HPA ka krijuar një reputacion në ndërtimin e marrëdhënieve të forta me klientët dhe partnerët e industrisë, si dhe brenda 130 praktikave të saj njerëz.
Dërgoni CV-në tuaj në email ...... [email protected]
Informata të dobishme
  • Shmangni mashtrimet duke vepruar në nivel lokal ose duke paguar me PayPal
  • Asnjëherë mos paguani me Western Union, Moneygram ose shërbime të tjera anonime të pagesave
  • Mos blini ose shitni jashtë vendit tuaj. Mos pranoni kontrollon me turp nga jashtë vendit tuaj
  • Kjo faqe nuk merret me asnje transfere, dhe nuk merr pagesa, dergesa, transeferime te garantuara, të ofrojnë shërbime ruajtje, apo ofertë \ "për mbrojtjen e blerësit " ose \ "e certifikimit shitësi "