Lajmerime.com
Publikoni lajmerimin tuaj

asistent, mekanik në Kanada

Kontrolloni me shitësin
Oferta Pune 07/09/2019 144

Përshkrim

asistent, mekanik në Kanada
Paga 26.37 dollarë në orë
Kushtet e punës Afati ose kontrata (përfundimi: nul)
Me kohë të plotë
Data e fillimit sa më shpejt të jetë e mundur
Vende të lira pune 1 konkurs
Punoj jo. 572332
Font font pune
Dërgoni CV-në tuaj në email ...... [email protected]
Informata të dobishme
  • Shmangni mashtrimet duke vepruar në nivel lokal ose duke paguar me PayPal
  • Asnjëherë mos paguani me Western Union, Moneygram ose shërbime të tjera anonime të pagesave
  • Mos blini ose shitni jashtë vendit tuaj. Mos pranoni kontrollon me turp nga jashtë vendit tuaj
  • Kjo faqe nuk merret me asnje transfere, dhe nuk merr pagesa, dergesa, transeferime te garantuara, të ofrojnë shërbime ruajtje, apo ofertë \ "për mbrojtjen e blerësit " ose \ "e certifikimit shitësi "