Lajmerime.com
Publikoni lajmerimin tuaj

konkursi i recepsionistit në Shtetet e Bashkuara dhe Kanada

Kontrolloni me shitësin
Oferta Pune 07/09/2019 162

Përshkrim

/ konkursi i recepsionistit në Shtetet e Bashkuara dhe Kanada
Ne jemi në kërkim të një punonjësi të zyrës për t'u bashkuar me ekipin tonë! Ky është një pozicion i nivelit të hyrjes. Ju do të informoni menaxherin tonë të zyrës drejtpërdrejt dhe do të ndihmoni me detyra të ndryshme administrative për klientët tanë. Kandidati ideal është i përqendruar, i organizuar mirë, i kushton vëmendje të detajuar dhe mund të plotësojë afate të ngushta. Për të aplikuar, dërgoni CV-në tuaj në [email protected]
Informata të dobishme
  • Shmangni mashtrimet duke vepruar në nivel lokal ose duke paguar me PayPal
  • Asnjëherë mos paguani me Western Union, Moneygram ose shërbime të tjera anonime të pagesave
  • Mos blini ose shitni jashtë vendit tuaj. Mos pranoni kontrollon me turp nga jashtë vendit tuaj
  • Kjo faqe nuk merret me asnje transfere, dhe nuk merr pagesa, dergesa, transeferime te garantuara, të ofrojnë shërbime ruajtje, apo ofertë \ "për mbrojtjen e blerësit " ose \ "e certifikimit shitësi "