Lajmerime.com
Publikoni lajmerimin tuaj

Inxhinieria e Naftës /// Inxhinier Kimik // ENGINEERI MAKANIK PAKACSIRS N KANADA

Kontrolloni me shitësin
Oferta Pune 07/09/2019 87

Përshkrim

Inxhinieria e Naftës /// Inxhinier Kimik // ENGINEERI MAKANIK PAKACSIRS N KANADA
Korporata azean ("Bazean") është një kompani private e kapitalit të shtuar nga teknologjia që përdor të dhëna dhe analiza për të udhëhequr vendime të rëndësishme investimesh në sektorin e energjisë. Ne përfitojmë nga teknologjia, analiza e përparuar dhe shkenca e të dhënave si një mjet për të marrë vendime më të mira për investime. Aktualisht, Bazean përqendrohet në investime kapitale të tregut të ulët dhe të mesëm në sektorët e teknologjisë së naftës dhe fushës së naftës në Amerikën e Veriut, fluksi i mesëm dhe i mesëm: / ditë. Për të aplikuar dërgoni CV në [email protected]
Informata të dobishme
  • Shmangni mashtrimet duke vepruar në nivel lokal ose duke paguar me PayPal
  • Asnjëherë mos paguani me Western Union, Moneygram ose shërbime të tjera anonime të pagesave
  • Mos blini ose shitni jashtë vendit tuaj. Mos pranoni kontrollon me turp nga jashtë vendit tuaj
  • Kjo faqe nuk merret me asnje transfere, dhe nuk merr pagesa, dergesa, transeferime te garantuara, të ofrojnë shërbime ruajtje, apo ofertë \ "për mbrojtjen e blerësit " ose \ "e certifikimit shitësi "