Lajmerime.com
Publikoni lajmerimin tuaj

Burr jerkin femer

Kontrolloni me shitësin

Përshkrim

Jam nje burr 44 view I devorcuar jetoi ne perendim to Amerikes per 30 vjet kam femi po jetoin me nënen e tyre ju lutem vetem ata qe jan serioz me lajmerohen dua nje femer optimiste tung
Informata të dobishme
  • Shmangni mashtrimet duke vepruar në nivel lokal ose duke paguar me PayPal
  • Asnjëherë mos paguani me Western Union, Moneygram ose shërbime të tjera anonime të pagesave
  • Mos blini ose shitni jashtë vendit tuaj. Mos pranoni kontrollon me turp nga jashtë vendit tuaj
  • Kjo faqe nuk merret me asnje transfere, dhe nuk merr pagesa, dergesa, transeferime te garantuara, të ofrojnë shërbime ruajtje, apo ofertë \ "për mbrojtjen e blerësit " ose \ "e certifikimit shitësi "