Lajmerime.com
Publikoni lajmerimin tuaj

Burregru franc

Kontrolloni me shitësin
Vetem shoqeri 11/09/2019 808

Përshkrim

Jemi burr e gru u knaqem gurbet, po mu kan mos me n’a pengu njerzit e pa nershem e pa kultur
Informata të dobishme
  • Shmangni mashtrimet duke vepruar në nivel lokal ose duke paguar me PayPal
  • Asnjëherë mos paguani me Western Union, Moneygram ose shërbime të tjera anonime të pagesave
  • Mos blini ose shitni jashtë vendit tuaj. Mos pranoni kontrollon me turp nga jashtë vendit tuaj
  • Kjo faqe nuk merret me asnje transfere, dhe nuk merr pagesa, dergesa, transeferime te garantuara, të ofrojnë shërbime ruajtje, apo ofertë \ "për mbrojtjen e blerësit " ose \ "e certifikimit shitësi "