Lajmerime.com
Publikoni lajmerimin tuaj

Apple iPhone XS Max - 512 GB - Hiri i Hapësirë ose Ari (i Hapur)

450.00 Euro €
Telefona 16/09/2019 77

Përshkrim

Po Telefonat nuk janë të bllokuar për të gjithë Rrjetin në të gjithë botën. është origjinale, fabrika e shkyçur, aktivizuar dhe krejt e re, vjen me aksesorët e plotë, asnjëherë nuk kanë qenë të hapura, asnjëherë nuk janë prekur apo përdorur nga askush dhe është akoma e vulosur në kutinë origjinale dhe vjen me 2 vjet ndërkombëtar garanci.

Ky produkt është ende në dispozicion për shitje

Ju lutemi blerësit e interesuar duhet të kontaktojnë përsëri për më shumë informacion ose detaje.
Informata të dobishme
  • Shmangni mashtrimet duke vepruar në nivel lokal ose duke paguar me PayPal
  • Asnjëherë mos paguani me Western Union, Moneygram ose shërbime të tjera anonime të pagesave
  • Mos blini ose shitni jashtë vendit tuaj. Mos pranoni kontrollon me turp nga jashtë vendit tuaj
  • Kjo faqe nuk merret me asnje transfere, dhe nuk merr pagesa, dergesa, transeferime te garantuara, të ofrojnë shërbime ruajtje, apo ofertë \ "për mbrojtjen e blerësit " ose \ "e certifikimit shitësi "